De mensen achter Breiniq

Drs. Antje van Uden is orthopedagoge/onderwijskundige en meer dan 20 jaar werkzaam in het begeleiden van kinderen op school. Zij zet die ervaring in om leerlingen succesvol voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. Haar kracht ligt in het stimuleren en enthousiast maken van kinderen. Daarbij gebruikt ze inzichten die uit recent hersenonderzoek naar voren komen. Zij geeft daarnaast les aan onderwijsgevenden op beroepsopleidingen.

 

Hilda Spelt heeft ruim tien jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening. Tijdens haar studie verdiepte zij zich in de werking van de hersenen. Om haar eigen zoon vanaf groep 8 optimaal voor te bereiden op het voortgezet onderwijs zocht Hilda naar een geschikte training. Het had haar voorkeur wanneer daarin onderwijskundige inzichten gecombineerd werden met recent hersenonderzoek. Een dergelijke training bestond op dat moment nog niet…

 

…En zo ontstond Breiniq

 Antje en Hilda besloten de krachten te bundelen en ontwikkelden samen de succesvolle methode Breiniq. Zodat nu ook andere kinderen hun leercapaciteiten optimaal leren gebruiken.